MGKK Telepathy v Japonsku pod křídly labelu Fabtone Records

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 16. 09. 2009

Aktuální album MGKK Telepathy kapely Sunshine si stačilo od svého květnového startu velmi dobře nakročit. Samotnou kapelu nezdolala účast na mnoha festivalových hrátkách a valí svou pomyslnou hudební kouli dál se stejnou energií.


 Pokud se někdo z fanoušků a dalších příznivců této etablované hudební modly našich hudebních řečišť zabývá otázkou, co krom standardního se kolem kapely děje, vězte, že odpověď je velmi jednoduchá. MGKK Telepathy se stejně jako předchozí alba Moonshower And Razorblades nebo Dreamer dostala do licenčního hledáčku japonského labelu Fabtone Records. Právě toto tokijské vydavatelství vypustilo v magickém termínu 09092009, neméně magické album MGKK Telepathy (jenž v českých a slovenských hudebních vodách vyšlo pod křídly nezávislého labelu X Production) na japonský hudební trh.

 

A co je jinak? Oproti tuzemských uším mají ovšem ty japonské možnost si užít tří speciálních bonusů.. V podobě bonusových remixů jsou naservírovány tracky: (11) K.I.D.S. z dílny Yow-Rowa z tokijské party GARI (ochutnávka je k nalezení na http://www.fabtone.jp/band/mgkk/11.K.I.D.S.asx), (12) New Manifesto z dílny dalšího ostrovního elektronického mága Kiyoshi Suga (ochutnávka možná na http://www.myspace.com/kiyoshisugo), (13) Dance Fast Die Young má pak na svědomí Justin Pearson se svou novou crew All Leather(All Leather/Leg Lifters "30s are the new 20s" remix k poslechu nahttp://www.thecultureofme.com/mp3/sunshine_dance-fast-die-young-all-leather-leg-lifters-remix.mp3). Než však popřejeme japonských uším dobrý poslech, nemůžeme opomenout pozvání na další koncertování Sunshine po českých a moravských hudebních klubech, a to třeba v rámci podzimního Skullcrush turné… Dobrý poslech Japonsko!

 

Zdroj: X Production, 2009

Kontakt – Press:

Petr W. Vaněk
X Production s.r.o.
____________________________
Zábrdovická 16a, 615 00  Brno

+420 737 888 815  
petr@xproduction.cz
www.xproduction.eu
www.xproduction.cz

 



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.